На Кіровоградщині поліцейські викрили сімейний наркобізнес (фото)

Перегляди: 755

Організатором бізнесу виявився чоловік, який залучив до діяльності найближчих родичів: дружину, матір і тещу. Під час обшуку правоохоронці вилучили наркосировину та вже готові для продажу наркотичні засоби.

Загалом правоохоронці вилучили 215 доз наркотиків вагою близько 600 грамів, розфасованих у 125 поліетиленових пакетів та 90 полімерних колб, 2 кілограми нефасованих наркотичних речовин, а також електронні ваги, мобільні термінали, пристрої для вживання наркотиків.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, під час огляду будинку правоохоронці натрапили на помешкання з обігрівом та штучним освітленням, облаштоване як теплицю та більше 40 кущів канабісу елітних сортів. Вилучені речові докази направили для проведення експертиз.

Поліцейські продовжують розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.


Джерело: ГУ Нацполіції у Кіровоградській області