У війні з рашистами загинули захисники з Кіровоградщини

Перегляди: 5070

У російсько-українській війні загинули захисники з Кіровоградщини.

Міський голова Олександрії Сергій Кузьменко повідомив, що 4 жовтня при виконанні бойового завдання на території Миколаївської області загинув олександрієць Ярослав Бараннік 1976 року народження. На військову службу Ярослава призвали 24 лютого 2022 року. Про дату й час прощання з захисником повідомлять додатково.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="attachment_138301" align="aligncenter" width="640"] Ярослав Бараннік[/caption]

Смолінська селищна рада сповістила про загибель під час виконання бойових завдань у Херсонській області Андрія Перебитюка, 1973 року народження. Дату та час прощальної церемонії повідомлять пізніше.

[caption id="attachment_138300" align="aligncenter" width="587"] Андрій Перебитюк[/caption]

3 жовтня загинув воїн з Петрівщини - Іван Михайлюк, 1983 р.н., водій-електрик медичного пункту стрілецького батальйону, учасник бойових дій в АТО. Про дату й час прощання з воїном сповістять згодом.

[caption id="attachment_138306" align="aligncenter" width="401"] Іван Михайлюк[/caption]

Онуфріївська громада, на жаль, також у жалобі - внаслідок ворожого ракетного обстрілу на Донеччині загинув захисник України Роман Грабовський, 1976 року народження. Деталі щодо прощання з воїном опублікують згодом.

[caption id="attachment_138299" align="aligncenter" width="513"] Роман Грабовський[/caption]

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув ще один воїн з Онуфріївської громади - Сергій Супрун, 1972 року народження. Про час та місце поховання повідомлять додатково.

[caption id="attachment_138309" align="aligncenter" width="640"] Сергій Супрун[/caption]

Також у війні з окупантами на Донеччині 30 вересня загинув Олексій Єгоров 1989 р.н., житель Бережинки. Про дату й час прощання з захисником повідомлять додатково.

Вічна пам'ять Героям!


Джерела: Смолінська селищна рада, міський голова Олександрії Сергій Кузьменко, Онуфріївська громада, Петрівська селищна рада, Первозванівська об'єднана територіальна громада