У Кропивницькому створять сучасний індустріальний парк «Радій»

Перегляди: 2189

У Кропивницькому створять сучасний індустріальний парк «Радій» - конценпція його організації і діяльності пройшла перший етап погодження.

Метою створення Індустріального парку «Радій» генеральний директор компанії «РАДІЙ» - ініціатора проєкту, Аліна Бегун назвала створення сучасної моделі еко-виробництва, на засадах ресурсоефективної економіки, шляхом формування єдиної території, зі спеціалізованими виробничими потужностями, облаштованими повноцінною інженерно-транспортною інфраструктурою, спрямованою на створення сприятливих умов для залучення інвестицій, розвитку експортного потенціалу регіону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Облаштування індустріального парку планується на території «НВП «РАДІЙ», площею 16 га. Прогнозується участь у проекті 10-12 підприємств із загальною кількість робочих місць – 1465:

- підприємства приладобудування - 450 місць,

- підприємства електромеханічних приводів - 400 місць;

- підприємства гідропневматичних приводів - 400 місць;

- складальні підприємства - 200 місць;

- керуюча компанія - 15 місць.

Наступним етапом реалізації проекту стане розгляд запропонованої Концепції на черговій сесії Кропивницької міської ради.


Джерело: Кропивницька міська рада