Як працюють «Пункти незламності» ДСНС у Кропивницькому (фоторепортаж)

Перегляди: 1790

Наразі Служба порятунку Кіровоградщини розгорнула для населення 17 мобільних «Пунктів незламності», також у кожному пожежно-рятувальному підрозділі працюють стаціонарні пункти.

У мобільних пунктах є генератори - можна зарядити гаджети, зайти в Інтернет, випити теплого чаю та отримати інформаційну підтримку та психологічну допомогу. А ще тут тепло, є питна та технічна вода, аптечка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З початку діяльності «Пунктів незламності» станом на 7:00 25 листопада стаціонарні підрозділи та мобільні намети пожежно-рятувальної служби відвідали 1536 осіб.

У Кропивницькому один з двох мобільних пунктів за минулу добу відвідали декілька десятків осіб. Люди переважно приходили зігрітися, отримати інформаційну підтримку та зарядити гаджети.

Мобільні намети рятувальники розгортають за необхідністю, завершать роботу лише коли зникне потреба. Дізнатися адресу найближчого пункту можна на сайті nezlamnist.gov.ua, мапа постійно оновлюється. Всі пункти працюють цілодобово.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN