Мешканці Кропивницького можуть зігрітися та зарядити гаджети у відділках поліції (фоторепортаж)

Перегляди: 698

Відділки поліції під час війни несуть не лише правоохоронну, але й гуманітарну функцію — працюють як стаціонарні «Пункти незламності».

З-поміж 26 «Пунктів незламності» у Кропивницькому, три — це відділки поліції. Тут є генератори, запас води, цілодобово працюють чергові поліцейські, тож звернутися можна у будь-який час доби, не лише у випадку блекауту, а й під час щоденних планових відключень електроенергії. Окрім гарячих напоїв й доступу до електроенергії, у поліції можна отримати також інформаційні послуги.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, «Пункти незламності» – це спеціально обладнані місця, які мають генератор (підзарядка гаджетів), опалення, доступ до інтернет-мережі, гарячі напої, аптечку. Перелік таких пунктів можна переглянути на сайті - https://nezlamnist.gov.ua/

Дані постійно оновлюються, наразі на мапі відображаються три основні категорії пунктів, до яких можна звернутися за потреби: безпосередньо «Пункти незламності», магазини, аптеки, АЗК та відділення банків, які працюватимуть у разі відключення електроенергії (не надають послуги з підзарядки гаджетів) та комерційні організації, які надаватимуть можливість підзарядити гаджети.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.