У Кропивницькому попрощалися із земляком Віктором Шарим (фото)

Перегляди: 1776

Сьогодні, 27 грудня, Кропивницький попрощався із бійцем Української добровольчої армії Віктором Шарим.

62-річний головний сержант стрілецького взводу загинув 18 грудня в бою під Бахмутом. За плечима мав понад двадцять років вислуги у військах спеціального призначення, до початку повномасштабного вторгнення брав участь в бойових діях на Донбасі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Він людина, яка всіх мотивувала. Віктор користувався беззаперечним авторитетом, багато часу приділяв вихованню молоді. Пішов добровольцем, його у такий час в тилу нічого б не утримало», - розповів побратим військового Сергій Кваша.

Віктор був удостоєний медалей II-III ступенів «За бездоганну службу», «За відмінну військову службу» II ступеня, відзнак «Ювілей спеціальної розвідки», «25 років незалежності України», відзнаки Кіровоградської області «За мужність і відвагу».

Військового поховали на Алеї Почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища. Панахиду в храмі Святого Володимира Великого відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.


Джерело: Кропивницька міська рада