У Кропивницькому чотири укриття повернуть у комунальну власність

Перегляди: 755

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ініціювала передачу до комунальної власності Кропивницької громади сховищ цивільного захисту по вулиці Віктора Чміленка, 19/26 та на території селища Гірничого.

Ще по двом об’єктам укриття, які обліковувалися на території колишнього ВАТ «Друкмаш» по вулиці Героїв рятувальників, 2, комісія доручила управлінню комунальної власності Кропивницької міської ради підготувати організаційно – правові підстави щодо їх прийняття в комунальну власність.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Останнім часом до Кропивницької міської ради надходить велика кількість звернень та скарг громадян з приводу неналежного утримання захисних споруд цивільного захисту по вулиці Віктора Чміленка, 19/26 та на території селища Гірничого та забезпечення їхньої готовності до використання за призначенням, відповідно до вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту», - відзначив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

Передача об’єктів укриття високого, третього класу, до власності громади дозволить міській владі навести в них в них лад та надати кропивничанам можливість скористатися захистом.


Джерело, фото: Кропивницька міська рада