У Кропивницькому містяни утворили стихійне сміттєзвалище (фоторепортаж)

Перегляди: 904

У Кропивницькому по вулиці Салтикова-Щедріна містяни утворили стихійне сміттєзвалище, засмічуючи територію включно з кладовищем, що знаходиться поруч.

«Це не один чи два пакета сміття, яке викидають у контейнер, є ще у нас в місті нерадиві громадяни, які привозять будівельне сміття та всякий непотріб великогабаритними транспортними засобами та звалюють його на територію загального користування біля залізничної колії і на кладовищі, яке розташоване поряд», - розповів начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Посадовець зазначив, що з тими мешканцями, які викидають сміття у не призначених для цього місцях, інспектори проводять профілактично-роз'яснювальну роботу, складають протоколи про адміністративні правопорушення. Заповнені протоколи передаються на розгляд адміністративних комісій, за що передбачені штрафи від 340 до 1700 гривень.

Окрім того, він наголосив, що у місті для прийому великогабаритного сміття існує законне сміттєзвалище, яке знаходиться по вулиці Ірпінській (колишня Байкальська), 124.


Джерело: Кропивницька міська рада

Фото: Ігор Філіпенко, CBN