У Кропивницькому обласна лікарня матиме автономне джерело водопостачання (фото)

Перегляди: 1215

Фахівці ОКВП «Дніпро-Кіровоград» поновили роботу свердловини, яка в екстрених випадках дозволить повністю забезпечити обласну лікарню та її пацієнтів водою. Вчора, 29 березня, зі свердловини вже підняли першу воду.

Працівники ОКВП «Дніпро-Кіровоград» обстежили свердловину, проклали кілька сотень метрів трубопроводу від неї до резервуара, встановили і налаштували насосне обладнання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У разі надзвичайної події свердловина забезпечуватиме нас цілодобовим водопостачанням у розмірі 8м³ на годину, що перекриє нашу добову витрату в повному об'ємі. У січні провели гідроочищення на глибину 85 метрів, та за сприяння компанії «Кернел» придбали все потрібне обладнання. Монтаж проводили ОКВП «Дніпро-Кіровоград», транспортом і технікою допоміг місцевий водоканал. Сьогодні у випадку надзвичайних ситуацій обласна лікарня забезпечена альтернативним водопостачанням на 100 відсотків», - розповів CBN заступник генерального директора Кіровоградської обласної лікарні Олег Лісінський.

[caption id="attachment_151769" align="alignnone" width="960"] Фото: ОКВП «Дніпро-Кіровоград»[/caption]


Джерело: ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у Telegram