У війні з росією загинули військові з Кіровоградщини

Перегляди: 5023

У війні з росією загинули військові з Олександрії, Великої Северинки, Новгородки.

31 березня в Олександрії попрощалися з Володимиром Лещенком. Поховали воїна на військовому цвинтарі. Володимир Лещенко народився 22 грудня 1994 року. Спершу навчався в Олександрійському колегіумі, потім перейшов до ЗНЗ № 17. Закінчив професійний ліцей № 17. Працював за кордоном, але з початком війни повернувся до України, аби стати на захист Батьківщини. Був одружений, має маленьку донечку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Загинув 28 березня, виконуючи завдання з розмінування території в Донецькій області.

[caption id="attachment_152023" align="aligncenter" width="640"] Володимир Лещенко[/caption]

На війні загинув Олег Терещенко із села Велика Северинка. Народився Олег 22 лютого 1983 року, до восьмого класу навчався у Великосеверинівській школі, 9-10 клас закінчував у Кіровоградській загальноосвітній школі №31. З початку повномасштабного вторгнення служив у теробороні Великосеверинівської громади, з червня пішов добровольцем на фронт, був гранатометником військової бригади.

Помер 28 березня під час транспортування до лікарні у місто Павлоград Дніпропетровської області в кареті екстреної допомоги. Без нього залишилися дві доньки та батьки.

4 квітня о 9:30 громада зустріне воїна живим коридором по вулиці Степовій у селі Велика Северинка.

[caption id="attachment_152024" align="aligncenter" width="640"] Олег Терещенко[/caption]

30 березня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області, під час штурмових дій противника отримав несумісні з життям поранення гранатометник мотопіхотного відділення, солдат Сергій Міщенко.

[caption id="attachment_152025" align="aligncenter" width="525"] Сергій Міщенко[/caption]


Джерела: Олександрійська міська рада, Великосеверинівська громада, Новгородківська територіальна громада у Facebook