На Кіровоградщині службова недбалість спричинила 170 тис. грн збитків на ремонті школи

Перегляди: 604

Прокурори Знам'янської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно представника технічного нагляду, службова недбалість якого при нагляді за виконанням робіт з капітального ремонту покрівлі сільської школи коштувала бюджету 170 тис. грн.

Обвинувачений не перевірив прийняте за договором підряду устаткування на відповідність проєктно-кошторисній документації. Крім того, не забезпечив перевірку виконаних підрядником робіт технічним умовам і стандартам. Внаслідок чого з бюджету безпідставно сплатили кошти за фактично невиконані та неналежно виконані роботи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обвинувальний акт скерували до суду за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України. Що стосується недобросовісного підрядника, який виконував вказані ремонтні роботи та привласнив бюджетні кошти, кримінальне провадження стосовно нього нині перебуває на розгляді суду (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).


Джерело: Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram