Поворознюк і Гордон судитимуться в Олександрії

Перегляди: 4866

Президент «Інгульця», аграрій з Кіровоградщини Олександр Поворознюк подав позов до суду на журналіста Дмитра Гордона після того, як той заявив, що Поворознюк здійснив замах на фермера Юрія Ткача. Судові засідання наразі призначені в Олександрійському міськрайонному суді.

На цей час в Олександрії призначили склад суду. Олександр Поворознюк проживає на території Олександрійського району, у селищі Петрове, тож розгляд позову мав бути у Петрівському районному суді, втім в Єдиному державному реєстрі судових рішень є дві ухвали - від 3 березня та 6 березня 2023 року, у яких йдеться про те, що для забезпечення всестороннього, повного та об'єктивного розгляду справи дві призначені головуючі судді заявили про самовідвід.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У реєстрі зазначається, що Поворознюк предметом позову визначив «захист честі, гідності та ділової репутації фізичної особи». Окрім Гордона, відповідачем по цій справі є і фермер Юрій Ткач. У інтерв’ю Ткач заявив, що дістав три кульові поранення від Поворознюка.


Джерела: сайт Судова влада України, Єдиний державний реєстр судових рішень