У Гайворонській громаді попрощались із загиблим воїном (фото)

Перегляди: 2193

Гайворонська громада попрощалася із загиблим 31-річним військовим - Миколою Поліщуком.

Микола народився 14 грудня 1991р. села Казавчин. Здобув загальну середню освіту в ЗОШ села Казавчин, після закінчення 11 класу в 2008 р. вступив до Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені Лазаряна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В 2009 році Микола приєднався до лав ЗСУ для проходження строкової служби. Після закінчення служби перевівся до Одеського технікуму залізничних технологій, де здобув державну освіту за спеціальністю «Електромеханіка залізничного транспорту», одночасно працюючи на Одеській залізничній дорозі електромонтером.

З початком російської агресії добровільно вступив в 28 бригаду «Рицарів Зимового Походу». Воював на Херсонському напрямку після чого був переведений в Маріупольську 56 бригаду 21 ОМПБ «Сармат».

За виконання бойового завдання в 2022 році отримав медаль «За мужність і вірність», а також іменну відзнаку у вигляді ножа з викарбуваним позивним «Борода».

В січні 2023 року отримав бойове поранення під час виконання бойового завдання у Вугледарі, після одужання військового відправили на Бахмутський напрямок.

Микола Поліщук загинув 12 травня 2023 року в ході бойових дій біля населеного пункту Григорівка, Донецької області.

[caption id="attachment_156981" align="alignnone" width="640"] default[/caption]


Джерело: Голованівська міська рада