У Кропивницькому військовий презентував фотовиставку про волонтерів (фоторепортаж)

Перегляди: 1119

Під час відкриття сезону у кропивницькому просторі «Мир 2.0» військовослужбовець 121 бригади тероборони Кіровоградщини Олександр Козловський представив відвідувачам заходу свою фотовиставку «Волонтерський фронт».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вирішив її зробити у знак подяки волонтерам, я як військовослужбовець бачу їхню допомогу, дуже вона нам цінна. У мирному житті я був фотографом, тож вирішив їм віддячити тематичною фотовиставкою, на якій я зобразив їхню працю. Фотографував протягом двох місяців навесні. Робіт вийшло близько шістдесяти», - розповів Олександр Козловський журналістам CBN.

[caption id="attachment_157145" align="aligncenter" width="640"] Олександр Козловський. Фото: Ігор Філіпенко, CBN[/caption]

Начальниця зв'язків з громадськістю 121 бригади тероборони Ольга Томіленко також відвідала виставку і поділилася враженнями.

«Олександр у нашій бригаді з перших днів повномасштабного вторгнення, він був розподілений у відділення зв'язку, але у вільний від служби час допомагав пресслужбі бригади. Надзвичайно талановитий фотограф, він бачить у самих звичайних речах надзвичайні фотографії. Поки що мене найбільше вразило фото, де на прапорі лежать руки жінки старшої: втомлені, зморшкуваті. Жінка явно немолода, але вона допомагає нашому війську. Раді від того, що у нас є такі патріоти й кожен на своєму напрямку наближає перемогу», - говорить Ольга Томіленко про виставку.

Після експозиції у просторі «Мир 2.0» виставку планують передати до одного з музеїв Кропивницького.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.