У Маловисківській громаді у ДТП травмувалася дитина: Audi вилетіла на ГАЗ, який стояв у дворі (фото)

Перегляди: 1534

У Маловисківській громаді у ДТП травмувалася дитина та ще один пасажир: автівка Audi вилетіла на ГАЗ, який стояв у дворі приватного домоволодіння.

«Подія сталася 29 травня близько 11:00 у Маловисківській громаді. Водій автомобіля Audi з метою уникнення зіткнення з транспортним засобом, який рухався попереду у попутному напрямку руху, допустив виїзд за межі проїзної частини з подальшим зіткненням з огорожею та автомобілем марки «Газон», який знаходився у дворі домоволодіння. Внаслідок пригоди тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів Audi 1992 та 2021 років народження», - розповіла речниця ГУНП в Кіровоградської області Віталіна Бевзенко у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці внесли інформацію до єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції (ч. 1 ст 286 ККУ).

Особовий склад маловисківського підрозділу ДСНС розібрав елементи паркану приватного домоволодіння та випилювання дерев. За допомогою автомобільної лебідки зняли автомобіль Audi A4 з автомобіля ГАЗ-53 та встановили його на автодорогу. Автомобіль ГАЗ-53 також встановили на колеса.


Джерело: речниця ГУНП в Кіровоградської області Віталіна Бевзенко у коментарі CBN, ГУ ДСНС у Кіровоградській області.