У Новоукраїнському районі через падіння уламків «шахеда» постраждало вісім домоволодінь (фото)

Перегляди: 2075

У Новоукраїнському районі на місці падіння уламків «шахеда» працює комісія, обстежують 8 постраждалих домоволодінь.

«Мешканців одного з будинків вже знайшли куди відселити, бо помешкання не підлягає відновленню. Ще в одному будинку уламками зруйнувало покрівлю. Решта 6 осель мають незначні ушкодження. Наразі наслідки ліквідовують. Комісія вже підраховує збитки. Родинам допоможуть», - йдеться у повідомленні Андрія Райковича.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляло CBN, на Кіровоградщині під час масованої атаки росії збили дрон.

Сьогодні, 29 травня, о 1:44 до Служби порятунку «101» надіслали повідомлення про те, що у місті Помічна Новоукраїнського району внаслідок збиття ворожого літаючого об’єкту пошкодили житлові будинки.

До місяця події направили особовий склад 16-ої пожежно-рятувальної частини. Після прибуття на місце виклику встановили, що в одному з будинків зруйновані покрівля, перекриття та вибиті всі вікна, у другому - вибито 3 вікна.

До виконання робіт залучили 8 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 16-ої пожежно-рятувальної частини.

Наразі роботи завершили.


Джерела: Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області у Facebook, телеграм-канал начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича