Заступника керівника ДП «Кіровоградський облавтодор» підозрюють у хабарництві

Перегляди: 2199

Під час проведення обшуку в приміщеннях ДП «Кіровоградський облавтодор», правоохоронці затримали заступника керівника філії за підозрою в отриманні хабаря.

Про це повідомили Автомобільні дороги України в Фейсбуці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, підозрюваний без укладання відповідного договору з іншим суб'єктом господарської діяльності організував асфальтування паркувальної території одного із супермаркетів у місті Кропивницький, отримавши за надані послуги більш ніж 200 тис. грн готівкою.

Заступнику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної винагороди службовою особою).

Згодом, Управління СБ України в Кіровоградській області повідомило в Телеграмі, що заступник керівника разом з іншими посадовими особами отримав від місцевого приватного підприємства близько 400 тис. грн. за надання послуг з ремонту дорожного покриття. Для їх виконання зловмисники використовували потужності та робочу силу державного підприємства.

[caption id="attachment_167903" align="alignnone" width="640"] Фото: Управління СБ України в Кіровоградській області[/caption]