У Кропивницькому опалювальний сезон розпочався з подачі тепла до медзакладів та дитсадків

Перегляди: 940

У Кропивницькому почали отримувати теплопостачання заклади охорони здоров’я і частково дошкільні навчальні заклади міста.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Учора газовики зняли пломби, а працівники КП «Теплоенергетик» виконали всі технологічні операції для початку подачі тепла. У другій половині дня запрацювали котли на котельнях, які подали теплоносій в міську лікарню швидкої медичної допомоги, обласну і обласну дитячу лікарні, відділення Центральної міської лікарні на Фортечних валах і пологовий будинок», - повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

За інформацією начальниці управління освіти міської ради Лариси Костенко, генерація тепла розпочалася і в дошкільних навчальних закладах, облаштованих електричними приладами обігріву. Таких дитячих садочків на сьогодні у Кропивницькому сім.

Загалом автономне опалення має 21 заклад освіти обласного центру. Газові котли у модульних котельнях розпломбовують і приводять у готовність для початку роботи з настанням відповідних погодних умов.