У Кропивницькому попрощались із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 2505

Сьогодні, 24 жовтня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища містяни попрощались із солдатами Костянтином Дишловим і Сергієм Требусом.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Костянтин Дишлов народився 1 березня 1988 року в Малій Висці. Закінчив Маловисківську загальноосвітню школу № 3. Потім здобув вищу освіту за спеціальністю «Фізичний реабілітолог».

Чоловік працював слюсарем-наладчиком на ТЕЦ у Кропивницькому, отримав VI розряд

Костянтина призвали до лав ЗСУ 15 березня 2023 року, де служив бойовим медиком.

Воїн загинув 14 жовтня під час виконання бойового завдання в районі селища Лиман Перший Харківської області. У нього залишились дружина та син.

[caption id="attachment_169302" align="alignnone" width="640"] Костянтин Дишлов[/caption]

Сергій Требус народився 18 липня 1983 року в Кропивницькому. Після закінчення Загальноосвітньої школи №18, продовжив навчання в ПТУ №2 за спеціальністю «Автослюсар».

У 2000-2001 роках проходив строкову службу в Кропивницькому. Потім впродовж семи років служив у спеціальному підрозділі поліції.

На початку 2016 року став воїном-контрактником 3-го полку спеціального призначення, був учасником АТО. За станом здоров’я чоловіку довелось звільнитися, але із початком повномасштабного вторгнення приєднався до лав ЗСУ знову.

З 9 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу Зайцевого Бахмутського району Донецької області вважався зниклим безвісти. Завдяки ДНК-експертизі тіло Сергія, повернуте шляхом обміну, ідентифікували.

У загиблого військового залишились мама, дружина, двоє синів та дочка.

[caption id="attachment_169303" align="alignnone" width="640"] Сергій Требус[/caption]