У Кропивницькому попрощалися із чотирма загиблими воїнами (фото)

Перегляди: 7425

Сьогодні, 3 листопада, у Кропивницькому провели в останню путь старшого солдата Олександра Константинова, молодшого сержанта Михайла Шатохіна, солдата Максима Дульського та сержанта Олександра Носача.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Константинов народився 25 серпня 1981 року в Кропивницькому. Після закінчення загальноосвітньої школи №19 отримав освіту автослюсаря в технічному ліцеї. Вищу освіту інженера-механіка здобув у Центральноукраїнському національному технічному університеті.

Строкова служба пройшла в оперативному штабі Південної групи військ. Після демобілізації здобув другу вищу освіту за спеціальністю фінанси і аудит.

У 2020 році за контрактом вступив до лав Збройних Сил України. З перших днів повномасштабного вторгнення служив на посаді номера обслуги кулеметного відділення.

Старший солдат Олександр Константинов загинув 10 червня поблизу населених пунктів Тошківка й Устинівка Луганської області.

Михайло Шатохін народився 8 жовтня 2000 року в Кропивницькому. Закінчив школу №19, Кропивницький аграрний фаховий коледж, отримав диплом електроенергетика та електромеханіка.

Військову строкову службу пройшов в Національній гвардії України. Від початку повномасштабної війни воював на харківському, бахмутському та запорізькому напрямках. Служив на посаді начальника групи радіозв’язку.

Молодший сержант Михайло Шатохін загинув 28 жовтня поблизу Роботиного Пологівського району Запорізької області.

Максим Дульський теж народився у Кропивницькому 4 лютого 1987 року. Закінчив загальноосвітню школу №6. Працював автомеханіком, у вільний час обожнював рибалити.

У листопаді 2022 року був мобілізований до ЗСУ, служив на посаді навідника-оператора розвідувального відділення.

Солдат Максим Дульський загинув 27 жовтня у Бахмутському районі.

Родина 49-річного Олександра Носача перебралася з Одеси до Кропивницького коли він був ще дитиною. Тут він закінчив школу №20, вивчився на електромонтажника в професійно-технічному училищі №2, служив строкову у лавах Військово-морських сил України.

У вересні 2022 року був призваний за мобілізацією до ЗСУ.

18 жовтня сержант Олександр Носач отримав несумісні з життям поранення у бою неподалік населеного пункту Площанка Сватівського району на Луганщині.