Воїни з Гайворонської та Дмитрівської громад загинули на війні з росією

Перегляди: 3110

На війні з росією загинули Руслан Кацан з Гайворонської громади та Володимир Коваленко з Дмитрівки.

Про загибель Руслана Кацана повідомила Гайворонська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Руслан народився 22 березня 1989 року. З 1996 по 2006 рік навчався в Загальноосвітній школі №3. Проходив строкову службу в 169-му навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого.

У 2009 році продовжив навчання в Головне управління МВС міста Києва, де залишився працювати в патрульній службі. Згодом переїхав до Одеси, був працівником служби охорони.

З 2015 по 2017 рік брав участь в АТО, за що отримав відзнаки «Учасник АТО» та «Ветеран війни. Учасник бойових дій».

На початку повномасштабного вторгнення служив на блокпосту в рідному місті, згодом Руслана призвали до лав 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Брав участь в обороні Чернігова, потім його перенаправили на Херсонський напрямок. Після того, як його підрозділ розбили окупанти, чоловік продовжив воювати у складі 41-го окремого мотопіхотного батальйону.

Командир відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу загинув 26 грудня 2023 року в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області.

[caption id="attachment_174765" align="alignnone" width="640"] Руслан Кацан[/caption]

Дмитрівська сільська рада повідомила у Facebook про загибель старшого стрільця-оператора Володимира Коваленка, 1974 року народження.

Військовий загинув в районі населеного пункту Іванівка Харківської області. У нього залишились дружина та син.

Про час та місце поховання повідомлять додатково.

[caption id="attachment_174766" align="aligncenter" width="280"] Володимир Коваленко[/caption]