Внаслідок ракетної атаки на Кропивницький є загиблий та 8 постраждалих

Перегляди: 2957

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, 4 січня, у Кропивницькому внаслідок ракетної атаки загинув один робітник на місцевому енергопідприємстві та ще 8 отримали травми різного ступеня тяжкості. Також пошкоджена опора лінії електропередач 35 кВ.

Про це повідомляє начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у відеозверненні, опублікованому в Telegram.

"Під час чергової ракетної атаки по Кропивницькому ворог запустив, ймовірно, ракету Х-59. Пошкоджено будівлі на кількох підприємствах, які належать місцевим енергетикам. Але найтрагічнішим є те, що постраждали прості робочі люди. 8 робітників з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарні. Один робітник, на жаль, загинув. Простий автослюсар", - розповів Андрій Райкович.

Додатково посадовець зазначив, що у всіх травмованих осколкові поранення: "У всіх осколкові поранення. Медики обласної лікарні та Лікарні швидкої медичної допомоги оперативно надали допомогу. Всі, хто потребував стаціонарної допомоги, під опікою лікарів".

Як зазначив начальник Кіровоградської ОВА, наразі на місці події працюють підрозділи Головного управління ДСНС. Також триває обстеження кількох частково зруйнованих будівель. Слідчі групи продовжують шукати уламки ракети.

Окрім того, внаслідок російської атаки пошкоджена опора лінії електропередач 35 кВ.

Андрій Райкович зауважив, що в окремих районах мікрорайонах Кропивницького були перебої з електро- та водопостачанням, які вже усунули.