На війні з росією загинули військові з Кіровоградщини

Перегляди: 5571

Про загибель Юрія Чирочки повідомила Олександрійська міська рада, про прощання з Олегом Шаровим - Новоархангельська селищна рада, з Юрієм Граховським - Петрівська селищна рада.

19 січня 2024 року в Кривому Розі Дніпропетровської області відбудеться прощання з уродженцем Петрового - Юрієм Граховським, колишнім бойовим медиком механізованого батальйону, старшим солдатом.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Захисник загинув 12 січня поблизу населеного пункту Іванівське Донецької області, повідомляє Петрівська селищна рада у Facebook.

Для всіх, хто бажає провести в останню путь полеглого військового – відправка автобуса о 9:00 19 січня від зупинки «Смак» в селищі Петровому.

[caption id="attachment_176470" align="alignnone" width="640"] Юрій Граховський[/caption]

Олександрійська міська рада в Telegram повідомила про загибель 37-річного Юрія Чирочки.

Військовий загинув внаслідок мінно-вибухової травми на Донецькому напрямку. У нього залишилась мати.

Про час та місце поховання воїна повідомлять додатково.

[caption id="attachment_176471" align="alignnone" width="592"] Юрій Чирочка[/caption]

19 січня в селі Скаліва попрощаються з Олегом Шаровим. Про це повідомляє Новоархангельська селищна рада у Facebook.

О 9:00 жителів громади запрошують утворити "живий коридор" біля лікарні, о 9:30 - біля в'їзду в село Скаліва. Церемонія прощання відбудеться об 11:00.

Новоархангельська селищна рада організувала транспорт для всіх, хто виявить бажання долучитися до жалобної процесії. Автобус прибуде на центральну площу селища о 8:40.

[caption id="attachment_176380" align="alignnone" width="640"] Олег Шаров[/caption]