У Кропивницькому та Устинівці відкрили ще дві поліцейські станції (фото)

Перегляди: 1048

1 лютого у Кропивницькій та в Устинівській громаді відкрилі дві поліцейські станції.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

41-ша поліцейська станція запрацювала в обласному центрі у мікрорайоні Стара Балашівка. Участь у заході взяли начальник обласної військової адміністрації, керівник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олександр Сагаль, керівництво управління превентивної діяльності, районного відділення поліції, представники органів місцевого самоврядування.

Обслуговуватиме територію, де проживає близько 6 тисяч громадян, поліцейський офіцер Віталій Гниляк. За сприяння громади правоохоронцю облаштували робоче місце та придбали службовий транспорт.

Також 1 лютого відбулося відкриття 42-ї поліцейської станції в Устинівській селищній територіальній громаді, меморандум про співпрацю з якою підписали у травні 2023 року.

Присутнім представили поліцейського офіцера громади Едуарда Резніченка та оглянули приміщення, обладнане необхідною для роботи технікою. Секретар селищної ради Любов Омельченко вручила правоохоронцю ключі від службового автомобіля.