У Кропивницькому кризовий психолог Андрій Фоменко презентував свою книгу (фоторепортаж)

Перегляди: 873

З нагоди відзначення 125-річного ювілею бібліотеки Чижевського відбулась презентація книги Андрія Фоменка «Ресурси впевненості. Трансформації».

Андрій Фоменко - практичний кризовий психолог, заступник директора закладу «Центр-Ветеран». З 2015 року допомагає військовим у реабілітації та ресоціалізації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ресурси впевненості. Трансформації» - це книжка-інтерактив для роботи зі стресом та його фізичними і психологічними проявами.

Книжка орієнтована в першу чергу на військових та волонтерів, проте може стати в пригоді і тим, хто відчуває трансформації, вигоряння або потребує додаткових формул для пошуку ресурсу впевненості.

«Інтерактивний комплекс «Ресурси впевненості. Трансформації» - це перевидання попередньої роботи, яка називалась «Ресурси впевненості. Історія на межі війни», вона була видана у 2019 році, тому ми розуміючи зміни постійні в ситуації по запитах користувачів послуг сфери ментального здоров'я почали створювати комплект, який би дозволив людині попрацювати з собою перед тим як звернутись до психолога», - розповів Андрій Фоменко під час презентації книги.

Як повідомив автор, тираж книжки 500 примірників, випущена за підтримки організацій «Безпечне майбутнє» та ЮНІСЕФ. Вона розрахована на людей, які намагаються розібратися в собі, тих, хто постраждав від війни. Книга покликана покривати велику кількість запитів: від тих хто втратив близьких, від внутрішньо-переміщених осіб, від військових та цивільних.

На фейсбук-сторінці Андрій Фоменко повідомляє, що перші примірники книги отримають випускники його курсу «Кризові консультанти».

Як повідомляло CBN, нещодавно за підтримки ЮНІСЕФ та фонду «Безпечне майбутнє» на Кіровоградщині ще 27 випускників курсу, який започаткував Андрій Фоменко, отримали сертифікати кризових консультантів.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.