В Олександрівці відкрили оновлене реабілітаційне відділення (фото)

Перегляди: 2945

В медзакладі Олександрівської громади відкрили оновлене реабілітаційне відділення.

Про це повідомила Олександрівська селищна рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, у приміщенні відділення зробили капітальний ремонт, обладнали спеціальними тренажерами для ефективного відновлення.

В штаті відділення працюють лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, фізичні терапевти, ерготерапевти, психотерапевти, асистенти фізичних терапевтів та ерготерапевтів, спеціалісти з проведення масажу та фізіотерапевтичних процедур.

“Оновлене реабілітаційне відділення – це насамперед можливість для повноцінного розвитку Олександрівської територіальної громади. Бо до нас повертаються і будуть повертатись військові, яким необхідна реабілітація. Вони мають отримувати найкращі та найякісніші послуги, щоб швидко відновлюватись”, – сказав селищний голова Олександр Безпечний.

Він додав, що у реабілітаційному відділенні можуть отримувати послуги жителі громади, внутрішньо переміщені особи, а також, жителі інших громад, яким буде необхідна така допомога.

В реабілітаційному відділенні до відновлення військових комплексний підхід. Персонал лікарні буде поряд із ними на кожному етапі: від консультації до завершення реабілітації.

Лікарі пройшли навчання для необхідного рівня підготовки. Аби забезпечити максимально комфортний процес реабілітації наших військових, у лікарні надаватимуть психологічну підтримку.