У Кропивницькому провели в останню путь двох воїнів (фото)

Перегляди: 4020

Сьогодні, 7 березня, у Кропивницькому попрощались із Сергієм Підкуйком та Євгеном Єременком, які загинули на війні з росією.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Євген Єременко народився 15 серпня 1980 року в Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі № 20, а згодом закінчив Кропивницький будівельний фаховий коледж. Також пройшов військову строкову службу в лавах Збройних Сил України.

У 2015-2016 роках брав участь в АТО. За життя отримав відзнаку Президента України «За участь в Антитерористичній операції» та інші відомчі нагороди. Повернувшись до мирного життя, займався будівельною справою, а також працював у спецзв'язку та мережі магазинів «Будмайдан».

З початку повномасштабного вторгнення приєднався до лав Збройних Сил України.

Євген загинув 20 червня 2022 року поблизу населеного пункту Мосьпанове Харківської області під час виконання бойових завдань. Він був сином, братом та дядьком.

Сергій Підкуйко народився 23 травня 1992 року в Кропивницькому. Навчався у Варварівській загальноосвітній школі Долинського району Кіровоградської області. Згодом закінчив Кіровоградський кооперативний фаховий коледж економіки й права імені Миколи Сая за спеціальністю «право».

У період з 2015 по 2017 рік брав участь в АТО. Мав відзнаку Президента України «За участь в Антитерористичній операції», нагородою «За оборону Маріуполя» та іншими відомчими відзнаками. Після служби працював автомеханіком.

У червні 2023 року Сергій приєднався до лав Збройних Сил України. Служив на посаді командира мотопіхотного відділення – командира машини.

Головний сержант загинув 1 березня 2024 року поблизу міста Слов’янськ Донецької області. У нього залишились мама, брат, сестра та дружина.

Поховали воїнів на Алеї почесних поховань Далекосхідного кладовища.