За збут наркотиків трьом уродженцям Олександрівки загрожує до 12 років ув'язнення (фото)

Перегляди: 987

Трьом уродженцям Олександрівки загрожує до 12 років ув'язнення за розповсюдження наркотиків у декількох областях України.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури завершили досудове розслідування стосовно трьох жителів Кіровоградщини, які збували наркотики в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України).

Фахівці встановили, що злочинна група, у складі якої були троє уродженців Олександрівки, діяла на території Кіровоградщини протягом весняно-літнього періоду 2023 року.

Підозрювані розповсюджували психотроп «Альфа-PVP» на території кількох областей України під виглядом «закладок». Для цього використовували групу в соцмережі, до якої входило низка закритих каналів в Telegram з продажу, в яких вони знаходили замовників.

Під час обшуків у них вилучили понад 500 г психотропної речовини «Альфа-PVP», засоби зв’язку, банківські карти тощо.

Наразі всі учасники організованої злочинної групи перебувають під вартою. Їм загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

[caption id="attachment_180611" align="alignnone" width="640"] Фото: Кіровоградська обласна прокуратура[/caption]