Що буде з інтернетом у Кропивницькому, поки війна. Інформація від провайдерів

Перегляди: 4344

Інтернет-провайдери Кропивницького продовжують працювати і надавати послуги під час воєнного стану. CBN зв’язалося з кількома з них.

«Шторм». Все обладнання працює в штатному режимі. В разі виникнення аварійних ситуацій компанія намагатиметься якомога швидше забезпечити безперебійний доступ до послуг.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Імперіал». Нині все функціонує, як і раніше. Є запаси кабелю на випадок аварії. Працівники компанії можуть працювати і в комендантську годину, є дозвільні документи. Магістральні оператори теж працюють. В разі виникнення аварії на головній магістралі є запасні канали зв'язку, тож припинення надавання послуг не передбачається.

«Хост». Невеликий кропивницький провайдер працює в штатному режимі. Як зазначили в коментарі CBN, «робимо все необхідне, щоб послуга продовжувала працювати». У «Хосту», як і у «великих гравців», є резервний канал.

«Сила нет». Все працює у штатному режимі. В разі виникнення аварійної ситуації на основному каналі зв'язку весь трафік буде переведений на резервний. Тож проблем з постачанням послуги не передбачається.

Також є ще кілька провайдерів, представлених у Кропивницькому, - «Київстар», «Воля», «Еліт-нет». Проте відповіді від них редакція поки не отримала.

Ну і, звісно, лишається мобільний інтернет. Але то вже інша історія...