Кліпи, волонтерство, тероборона. Чим займаються кропивницькі музиканти під час війни

Перегляди: 1855

CBN зацікавилося: а як у нас зараз з музикою? Після перемоги українці знову підуть на концерти і фестивалі, з’являться нові альбоми і сингли...

Але і зараз хороша музика точно не завадить.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хлопці з гурту Last Wonder ще до початку війни почали записувати альбом, і він практично на завершальній стадії. Проте зараз через зайнятість учасників банди робота призупинилася. Після перемоги колектив планує, до того ж, випустити кліп.

Вокаліст гурту «Солнце чернозём» Руслан Дормашов розповів, що він з товаришами зробив кліп на гімн України. Проте наразі його ще не змонтували, тож чекаємо на відео і слідкуємо за новинами колективу.

Максим Єрмолаєв зі Смоліного, який виступав у Кропивницькому, нині займаєься волонтерською діяльністю. Після перемоги планує створити новий проєкт.

Вокаліст гурту «Десь чули» Денис Федоренко також волонтерить і допомагає українським кібервійськам (секрет, як саме). Колектив не має часу на музичну діяльність, оскільки всі зайняті. «Коли ми переможемо, то запишемо альбом. Зараз можу руками допомагати, от це і роблю», - сказав Денис.

Учасник багатьох проєктів - Stormbringer, Stargazer, «Мечта» - Гарік Астахов зазначив, що «все буде після перемоги».

Андрій Денисенко каже, що пісня про цю війну вже написана, проте не дороблена. І часу доробити немає, оскільки іншим потрібна його допомога. Після перемоги планує створити новий колектив та продовжувати нести прекрасне і вічне в маси.

Незмінний учасник колективу «Живий звук» Віталій Кравченко нині - волонтер. Каже, що зараз не до музики.

Засновник «Анатомії стихій» Володимир Лобач — теж волонтер. У вільний час змонтував два ролики з музикою колективу.

Колишній гітарист «Квіт» (гурт зупинив концертну діяльність) Костянтин Мірошниченко записався до лав тероборони. Після перемоги хоче й надалі займатися музикою.

Авторка проекту «Соло» Катерина Соломєєва волонтерить. Нині, каже, до музики немає натхнення. Про плани на майбутнє нічого воліє мовчати.

Учасник гуртів «Машиністи», «Ягори», «Іхтіандр один у папи дельфін», «Амігос» Анатолій Антоненко поки музикою не займається, бо бракує вільного часу. Замість репетиційної бази зараз — бомбосховище.

Один із засновників гурту «Іхтіандр один у папи дельфін» Дмитро Дорош, як і багато музикантів, періодично бере в руки гітару, щоб відійти від новин. Після перемоги планує продовжити запис альбому.

Незмінний учасник і один з засновників Inside the Sound Максим Величко записав пісню «Тероборона» на вірші Юрія Космини.

https://www.youtube.com/watch?v=PkBwjb8u4T8

Побачимося на концертах після перемоги!