Екс-голова Кіровоградської ОДА став на біржу

Перегляди: 1098

Колишній голова Кіровоградської облдержадміністрації Олександр Петік офіційно став безробітним.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні підписав папери в Ужгородському центрі зайнятості. Приступив до вивчення на собі проблем, з якими стикаються наші безробітні», - повідомив Петік.

Причиною звільнення з посади заступника голови Закрпатської ОДА, яку він до цього обіймав з серпня 2015 року, став конфлікт з головою ОДА Геннадієм Москалем.

«Геннадій Москаль заявив, що на Закарпатті діє ФСБ, але їх, як радіацію, не видно, - написав, зокрема, Петік. - Якщо керівнику ОДА не видно те, що видно усім жителям області, - це говорить про серйозну загрозу національній безпеці України. Для ідентифікації ФСБ на Закарпатті не потрібен лічильник Гейгера - просто потрібно негайно реагувати на активність антиукраїнських рухів в області, які вже діють відкрито і без будь-якої протидії зі сторони влади».

Він вважає, що його звільнення пов’язане з діяльністю антиукраїнських організацій: «Будь-який начальник стикається з непопулярними рішеннями. Це - частина роботи, яка передбачає дисципліну. Однак я б ніколи не дозволив собі звільняти когось заочно, тим паче на вимогу представників антиукраїнських організацій. Як би мені не було неприємно, але я завжди зустрічався з людиною і вислуховував її думку.

Це теж частина державного порядку і людської порядності, якої ми (я сподіваюсь) прагнемо у нашому суспільстві.

Залишається побажати керівнику Закарпатської ОДА незалежно від його прізвища уважно прочитати Конституцію й усвідомити, що у нього начальниками є Кабінет Міністрів на чолі з Прем'єр-міністром та Президент України».

Олександр Петік з 2 березня по 8 вересня 2014 року перебував на посаді голови Кіровоградської ОДА.