У Малій Висці провели «Шкіряний м’яч - 2018»

Перегляди: 1265

На стадіоні «Колос» у Малій Висці відбулися зональні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – 2018» у віковій групі 2004 року народження.

Погодні умови не дозволили нормально підготуватися до змагань як господарям, так і їхнім суперникам з Новоукраїнки, Новомиргорода та Новоархангельська, а збірна Кіровоградського району не з’явилася на змагання, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перемогу в змаганнях святкували футболісти Новоукраїнської ЗШ №8, які виграли всі свої поєдинки.

Друге місце - у юнаків Новомиргородського НВО, які в особистій зустрічі переграли команду Торговицької ЗШ з рахунком 2:1.

Також організатори провели змагання з елементів техніки гри у футбол. По три учасники з кожної команди визначали кращих. У жонглюванні м’ячем переможцем став Іван Веремієнко (Новоукраїнка) з результатом 140 разів. В ударах на дальність кращим став Василь Терещенко (Новоархангельськ), який послав м’яч у коридор завширшки сім метрів на 33 метри. В ударах на точність переміг учень Смолінського НВО Олександр Добровольський, який влучив п’ять разів з п’яти можливих у п’ятиметрові ворота по повітрю з 12,5 метра.

Всі команди отримали дипломи, а переможці конкурсів - призи від голови Маловисківської районної федерації футболу Олександра Зелюнка.