На Кіровоградщині блискавкою вбило селянина

Перегляди: 5736

Трагедія, під час якої від удару блискавки загинув чоловік, сталася в селі Димине Новоукраїнського району в середу, 13 червня.

Про це CBN повідомила сільський голова Диминого Світлана Криш.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Віктор Анатолійович Дундук, 50 років йому, не працював, - розповіла Криш. - Був на городі – косив скотові – корівкам. І, видно, чи по телефону…Так і не знаємо, як це трапилося, – не було дощу. І блискавка вдарила в шию – вийшла через ногу, – згоріла людина, та й усе. Оце такий нещасний випадок. Дощик такий покрапав, знаєте, такий, "курячий" – і більша гроза колись була. А це просто як нізвідки і ні з чого взялося. Загриміло, аж здригнулася там, у тій стороні, де він проживає, земля. І стихло все. До нього щось притягнуло».

Загиблого поховали сьогодні, 15 червня.

«А сталося це в середу десь о 17:15, - додала сільський голова. - Знайшла його дружина, прийшла з роботи якраз о п’ятій годині, і кинулася, що чоловіка ніде немає. Пішла на город – а там він уже лежить… Сільська рада матеріально на поховання не допомогла, але ми звернулися до місцевого орендаря – він допоміг і грошима, і машину надав».