У селі Протопопівка збудують нову амбулаторію (Ескіз)

Перегляди: 1817

Тендер на будівництво нової амбулаторії в селі Протопопівка Приютівської громади оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Відповідну інформацію підтвердив голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, пише «Приютівська громада».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Не дивлячись на те, що після створення Приютівської ОТГ пройшло зовсім мало часу, але нам вже є про що відзвітувати перед громадою. На сьогоднішній день на відрізку автошляху Т1215 в напрямку до селища Приютівка ведуться роботи з укладання асфальтного покриття: вже частково знято верхній шар старого асфальту та на цій ділянці укладено суцільною смугою новий, також ямковий ремонт частково проведений і в інших населених пунктах. Щоденно проводяться роботи з благоустрою: підсипка вулиць, фарбування дитячих майданчиків, благоустрій прибережних зон та ін. Проте одним з найважливіших, на сьогодні, питань є будівництво нової амбулаторії в Протопопівці. Вже оголошений тендер та розроблений відповідний проект будівництва нового приміщення», - говорить Андрій Коломійцев.

Сьогодні у Протопопівці медичні послуги жителі села отримують в амбулаторії, котра є пристосованою й не відповідає необхідним вимогам, адже приміщення переобладнане зі звичайного житлового будинку, а це, у свою чергу, створює певні незручності для відвідувачів.

Як зазначив Андрій Коломійцев, планується, що будівництво нової сучасної амбулаторії розпочнуть у кінці липня, а завершиться, орієнтовно, до кінця жовтня.

«Це буде сучасна амбулаторія з усім необхідним обладнанням. Крім того, проектом передбачені також і приміщення для проживання лікаря», - підкреслив голова Приютівської ОТГ.

«Окрім будівництва амбулаторії також розпочато пошук сімейного лікаря для Протопопівки, оскільки з 1 липня в амбулаторії ця посада буде вакантною», - повідомила заступник голови Приютівської ОТГ Ірина Чемерис.