На Кіровоградщині молодик напав на 79-річну бабусю

Перегляди: 987

На Кіровоградщині 21-річний раніше судимий чоловік проник до будинку літньої жінки, бив її по обличчю, приставляв до горла ножа, вимагаючи гроші.

Про це CBN повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повідомлення до поліції надійшло 19 червня від сусідів потерпілої. Поліцейські з’ясували, що до будинку мешканки Помічної без запрошення господині зайшов невідомий.

Зловмисник кілька разів вдарив жінку в обличчя, а потім, погрожуючи ножем, почав вимагати гроші. Бабуся згодилася віддати наявні кілька тисяч зі своїх заощаджень. За кілька хвилин знущань чоловік полишив жертву, а сам заходився переглядати вміст шаф та поличок.

Зловмиснику вдалося знайти пенсійну картку жінки та мобільний телефон.

Потім молодик зняв гроші з картки бабусі та викинув речовий доказ – ніж. Із центра Помічної нападник викликав таксі та виїхав у напрямку Кропивницького.

Тим часом правоохоронці вийшли на його слід. За інформацією оперативників, чоловіка бачили біля одного з банкоматів, а потім разом із товаришем – вже в таксі.

Під час оперативних заходів, поліцейські попередили про «небезпечного пасажира» водія таксі. На території Новоукраїнського району авто під приводом перевірки документів зупинили працівники патрульної поліції.

21-річного громадянина затримали в порядку статті 208 КПК України.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна.