Волонтери з Волині працюватимуть у кропивницькому таборі для дітей та молоді з особливими потребами

Перегляди: 1260

З 2 по 8 липня у парку Крючкова проходитиме табір для дітей та молоді з особливими потребами «Джерельце надії», до роботи в якому зокрема долучаться волонтери з Волині.

Про це CBN повідомила голова ГО матерів дітей з інвалідністю «Серце матері» Людмила Шукрута.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Керівник табору – церковнослужитель Іван Шемедюк. Допомагатимуть йому кропивницькі волонтери та волонтери з Волині – члени ГО «Джерело». Педагоги-організатори табору – мами особливих дітей.

Заходи, які готують організатори, об’єднає тема українських традицій. У рамках табору діти та молодь відвідають просвітницько-розважальний комплекс «Зерноленд» у Черкаській області, заповідник-музей «Хутір Надія», де проведуть фотосесію в українському стилі, базу відпочинку «Гірник», «Дендропарк», майстер-клас з ліплення вареників тощо.

«Цього року наша організація виграла конкурс проектів в ОДА з проектом цього табору. Виграшний фонд – 30 тисяч гривень. Ці кошти, а також гроші, якими нам постійно допомагає УПЦ, спонсорські кошти, ми використаємо на реалізацію задуму», - розповіла Людмила Шукрута.