В Олександрії відкрили сучасне поле для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 1311

Сьогодні, 27 червня, на території професійного ліцею в Олександрії відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

Участь у відкритті взяли очільник області Сергій Кузьменко та гравець збірної команди України з футболу Андрій Ярмоленко, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наша молодь отримує нові можливості для заняття спортом. На Кіровоградщині таких полів вже збудовано 11, до кінця року буде ще близько десяти. В Олександрії таких футбольних полів буде два. Все це робиться для молоді. Історій успіху буває багато, я дуже радий, що одна із таких історій успіху в Україні сьогодні приїхала до нас в гості, я дякую Андрію Ярмоленку за те, що він у своєму щільному графіку знайшов час приїхати на Кіровоградщину», - наголосив Сергій Кузьменко..

«Я із задоволенням приїхав сюди. Знаю, що тут люди люблять футбол. Головний секрет успіху – працювати над собою і тренуватися, бо з талантом народжуються, мабуть, одиниці», – сказав Андрій Ярмоленко.

Проект реалізували за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» та за підтримки міської влади. На новому майданчику займатимуться студенти Олександрійського професійного ліцею, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи №2, спортивні організації, жителі міста.