На вулиці Чорновола ліквідовують недоліки, допущені під час ремонту дороги

Перегляди: 1075

Сьогодні, 10 липня, підрядна організація, що виконує поточний ремонт дороги на вулиці Чорновола, почала виправляти недоліки, які були допущені працівниками в ході робіт.

Про це йдеться на сайті міськради, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Під час виконання робіт деякі люки були втоплені, але підрядна організація недоліки виправила, і люки підняті на необхідний рівень, - повідомив інженер з технічного нагляду Олег Андалюкевич. - Справа у тому, що відмітки, які подавались підрядником, на деяких люках недотримані. І коли почали вкладати дорожнє покриття, ці недоліки випливли. А один з люків хоч і був виставлений правильно, але кришка його має таку форму, що утворився бугор, який перевищує допустимі нормативи. Усі зауваження щодо установки люків та укладання верхнього шару дорожнього покриття наразі усуваються».

Нагадаємо, цього року в Кропивницькому планують відремонтувати півсотні доріг. На вулиці Чорновола ремонтують відрізок від площі Богдана Хмельницького до вулиці Євгена Чикаленка.