Голову громадської ради при мерії Кропивницького облили кавою - кажуть, через Сергія Ларіна

Перегляди: 1708

У середу, 11 липня, після засідання громадської ради її голову Леоніда Лузана облив кавою громадський активіст Василь Чернійчук.

Про деталі конфлікту CBN дізнався у обох його учасників.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Леонід Лузан вважає, що інцидент стався через його принципову позицію щодо створення наглядових рад при виконавчих органах міськвиконкому. Також він заявив, що «триває боротьба за дестабілізацію роботи громадської ради, залякування її членів. Зараз члени громадської ради, особливо жінки, навіть бояться приходити на засідання».

Василь Чернійчук пояснив події особистісним конфліктом: «Нещодавно я був викликаний до поліції за звинуваченням в обливанні зеленкою колишнього голови ОДА Ларіна. Саме там дізнався, що заяву у поліцію написали Леонід Лузан та Ігор Козуб. Через це й прийшов до Лузана спитати. Потім він сам підійшов до мене, коли я пив каву на вулиці, та почав погрожувати, що обов'язково мене посадить у тюрму. Я розхвилювався, невдало розвернувся, зачепився за щось та випадково вилив залишки кави на нього».

5 травня 2018 року екс-голова Кіровоградської ОДА, а нині народний депутат Сергій Ларін зустрівся з жителями Кропивницькому у приміщенні 13 школи в обласному центрі. Під час заходу кілька активістів спробували облити його зеленкою.