Житель Новоукраїнки втратив свій наркобізнес (ФОТО)

Перегляди: 1316

На Кіровоградщині поліція припинила злочинну діяльність групи, що збувала наркотики та «психотропи».

Вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», складає близько 100 тисяч гривень, повідомили CBN у секторі комунікації поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До складу злочинної групи входило дев’ять чоловіків віком від 19 до 40 років, двоє з яких - раніше судимі.

Організатором «наркобізнесу» був житель Новоукраїнки, інші учасники – уродженці Новоукраїнського та Добровеличківського районів, що мешкають у Кропивницькому.

Зловмисники займалися постачанням наркотичних засобів і психотропних речовин шляхом наручної доставки та у вигляді так званих закладок. Поліцейські з’ясовують канали надходження «товару», за попередньою інформацією, його отримували з інших областей.

«У ході проведення обшуків за місцем проживання осіб поліцейські вилучили 50 капсул із метамфетаміном загальною вагою близько 100 грамів, 300 грамів марихуани, більше 50 набоїв калібру 5,6 та 9 мм, пістолет із маркуванням МР-654К, два пристрої для вживання марихуани, а також грошові кошти, банківські картки, стільникові телефони, які використовувались особами в злочинній діяльності», - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції області Сергій Дорофеєв.

Чотирьох осіб заарештували, стосовно інших вирішується питання про повідомлення підозри та обрання запобіжного заходу. За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до 10 років із конфіскацією майна.