«Інгулець» невдало стартував в новому сезоні Першої ліги

Перегляди: 893

В п’ятницю та суботу були зіграні перші матчі нового чемпіонату України з футболу в Першій лізі.

Наші земляки з петрівського «Інгульця» на своєму полі зустрічалися з суперниками з краматорського «Авангарду», повідомляє кореспондент СВN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже на початку зустрічі господарі несподівано пропустили. Після подачі з кутового Олексій Лобов виграв боротьбу в захисника й влучно пробив головою – 0:1.

Та через 20 секунд господарі поля відновили рівновагу. Комбінацію за участі Синьогуба та Акименка ударом рикошетом від захисника завершив Мішуренко -1:1. До перерви рахунок більше не змінювався.

А на початку другого тайму гості знову повели в рахунку. Ігор Кірієнко краще за всіх розібрався під час метушні в штрафному майданчику й вразив ціль метрів з 11-ти – 1:2. І знову петрівчани швидко відігралися. Через 3 хвилині після другого пропущеного м’яча, Мішуренко вивів до ворот Олександра Акименка, який своїм шансом скористався на сто відсотків – 2:2.

Але ще через три хвилини «Авангард» забив втретє. І знову краматорцям трохи пощастило, коли Дмитро Задерецький проштовхнув м’яч у ворота після серії рикошетів – 2:3. Далі гості впевнено захищалися, а під час чергової контратаки остаточно нокаутували суперників, коли Єгор Демченко, який вийшов на заміну, відмінним різаним ударом встановив остаточний рахунок зустрічі.

Отже, команда Сергія Лавриненка на старті першості дещо сенсаційно програє з рахунком – 2:4. «Інгулець» (Петрово) – «Авангард» (Краматорськ) – 2:4 (1:1).

Голи: Олексій Лобов, 17, 0:1; Ілля Коваленко (Мішуренко), 18, 1:1; Ігор Кірієнко, 47, 1:2; Олександр Акименко, 50 (Мішуренко), 2:2; Дмитро Задерецький, 52, 2:3; Єгор Демченко, 70, 2:4

Склад «Інгульця»: 33. Ганєв Геннадій, 3.Гончаренко Роман, 5. Запорожець Євген (25. Олександр Козак, 59), 9. Мішуренко Олександр (20. Артем Козлов, 74), 10.Піднебенний В’ячеслав (8. Владислав Клименко, 86), 13. Коваленко Ілля (99. Каміль Хучбаров, 74), 21. Акименко Олександр, 23. Кучеренко Олександр, 39. Балан Денис, 80. Лупашко Владислав, 89. Синьогуб Олег