«Олександрія» перемогла «Карпати»

Перегляди: 1145

В стартовому матчі нового чемпіонату української Прем’єр-ліги підопічні Володимира Шарана на виїзді розібралися з «левами».

Перший тайм поєдинку у Львові проходив за обопільно гострої боротьби, коли шанси забити мали обидві команди, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В олександрійців вихід сам на сам із голкіпером господарів не використав Артем Сітало, який грав на вістрі атаки. Мав шанс відзначитися й Артем Полярус, котрому не вистачило влучності, а удар новачка команди Володимира Шарана Кирила Ковальця в останню мить заблокував досвідчений Федецький.

Після доволі небезпечного удара львів’янина Шведа блискуче зіграв воротар гостей Юрій Паньків, а «постріл» головою Лобая прийшовся трохи вище воріт.

По перерві характер протиборства не змінився, й суперники обмінювалися гострими випадами. Але підопічні Олега Бойчишина своїми шансами не скористалися. А от олександрійці реалізували два моменти.

Спочатку на 72-й хвилині, після кутового, найспритнішим при добиванні у штрафному майданчику виявився Цуріков, який спрямував м’яч у нижній кут воріт конкурентів.

На цьому неприємності для львівського клубу не закінчилися, і черговий гол у ворота «Карпат» провів Віталій Пономар, який дуже вдало вийшов на заміну й скористався передачею Сітала, влучно пробивши низом впритул зі штангою.

Під кінець матчу міг скоротити рахунок Карраскаль, але Паньків знову розгадав напрямок удару колумбійця і зумів зберегти свої ворота «сухими».

Отже, «Олександрія» розпочинає чемпіонат дуже важливою перемогою в матчі з дуже принциповим суперником.

«Карпати» (Львів) - «Олександрія» (Олександрия) - 0:2 (0:0)

Голи: Андрій Цуріков, 72; Віталій Пономар, 81

Склад «Олександрії»: Юрій Паньків, Антон Шендрик, Валерій Бондаренко, Павло Пашаєв, Андрій Бацула, Андрій Запорожан, Андрій Цуріков, Евген Банада, Артем Сітало (Евген Протасов, 82), Артем Полярус (Максим Задерака, 65), Кирилл Ковалець (Віталий Пономар, 61)