Олександрійці потрапили до символічної збірної туру Української Прем'єр Ліги (ФОТО)

Перегляди: 824

Після суботньої домашньої перемоги над луганською «Зорею» з рахунком 1:0  «Олександрія» разом з київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» набрала максимальну кількість очок й очолила турнірну таблицю елітного футбольного дивізіону України.

Після цього журналісти всеукраїнських спортивних інтернет-ресурсів відзначили відразу шістьох футболістів ФК «Олександрія», включивши їх в символічну збірну туру, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так, ресурс «Футбол.UA» включив до своєї символічної збірної голкіпера Юрія Паньківа, зазначивши, що пора б звернути увагу на надійні дії олександрійського воротаря тренерам збірної України.

Не залишився без належної оцінки й переможний гол Євгена Банади, якого відмітив також сайт Footboom. Цей же ресурс виділив й вдалий вихід на заміну плеймейкера олександрійців Василя Грицука та надійність центрального захисника Валерія Бондаренка.

Портал «UA-Футбол» відмітив класні дії на своєму флангу хавбека Андрія Цурікова, якому вдалося нейтралізувати гравця національної збірної Олександра Караваєва, та капітана господарів поля Андрія Запорожана, який невтомно відбирає м’ячі та розпочинає атаки.

Сайт «Терикон» назвав «Олександрію» рекордсменом тура, відзначивши, що підопічні Володимира Шарана встановили клубний рекорд – сім перемог поспіль.

[caption id="attachment_10431" align="alignnone" width="640"] Юрій Паньків[/caption]

[caption id="attachment_10432" align="alignnone" width="640"] Євген Банада[/caption]

[caption id="attachment_10433" align="alignnone" width="640"] Андрій Цуріков[/caption]

[caption id="attachment_10434" align="alignnone" width="480"] Андрій Запорожан[/caption]

[caption id="attachment_10435" align="alignnone" width="640"] Валерій Бондаренко[/caption]

[caption id="attachment_10437" align="alignnone" width="640"] Василь Грицук[/caption]