День народження Кропивницький відзначить гучним святом

Перегляди: 2363

Кропивницький відзначить свій день народження великим святом, частиною якого традиційно стане виставка місцевих товаровиробників.

Про це CBN повідомила заступник керівника Департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міськради Тетяна Тимченко сьогодні, 1 серпня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Традиційно виставку розгорнуть по вулиці Дворцовій неподалік парку «Ковалівський».

Цього року вона отримала власну назву - «Підприємці - рідному місту».

В рамках реалізації європейської «Угоди мерів» про підвищення енергоефективності та нарощування використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях, виставка матиме тематичне направлення.

У ній приймуть участь як місцеві товаровиробники, так і підприємці, які реалізують енергозберігаючі технології та продукцію.

Свою продукцію представлять такі відомі підприємства Кропивницького як «Друкмашцентр», «Ось», «Радій», «Дозавтомати».

«ІМЕКС-ЛДТ» презентує свою друковану продукцію, «Імперія С» - пелети, «Мрія є» - текстиль для готелів та ресторанів, дизайн-студія «Штори-Люкс» - штори та ламбрекени, «Полано» - питну воду, «Елістекс» - дитячий трикотаж тощо.

Будуть представлені й сонячні батареї, колектори, котли, обігрівачі, економні лампи, світильники, екологічний транспорт для дітей і ще багато цікавого, що виробляється у Кропивницькому.

Родзинкою виставки стане дефіле дівчат в одягу, які шиє «Зорянка».