Стан мами кропивницького журналіста, яка потрапила в реанімацію просто з роботи, покращився

Перегляди: 1173

Стан жительки Кропивницького Ніни Козупляки, яка потрапила в реанімацію просто з роботи, дещо покращився.

Про це CBN повідомив її син Олег Козупляка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Стан її покращився, і начебто завтра маму вже мають виписувати з лікарні. Але говорить вона погано, ходити може тільки з паличкою, але небагато, оскільки голова починає боліти, ноги болять. Що з мамою - лікарі поки не кажуть, сьогодні ще збирався консиліум», - розповів Олег Козупляка.

Жодного засідання комісії управління Держпраці не було, оскільки для цього потрібен чіткий діагноз.

«Мама пройшла дуже багато обстежень, виявили ускладнення, супутні хвороби, але що саме до цього призвело – не можуть сказати. Пообіцяли, що, коли випишуть, все пояснять, скажуть, які ліки треба і як доглядати за нею», - зазначив він.

За словами сина постраждалої, в організації, де працювала жінка, говорять лише, що їй стало погано, але чому – невідомо. На підприємстві відшкодовують гроші за ліки, які купують родичі постраждалої.

«На роботі говорять, що мамі стало погано вже ввечері, коли вона збиралася йти додому. Натомість сама вона стверджує, що відчула себе зле пообіді. Там є камери, думаю, все стане ясно, після того як покажуть відео», - зауважив Олег Козупляка.

Нагадаємо, поліція Кіровоградщини розпочала кримінальне провадження за заявою родичів жительки обласного центру Ніни Козупляки щодо ймовірного ураження жінки струмом на виробництві.