Кропивницька «Гідросила» збільшила експорт продукції до Китаю на 55 відсотків

Перегляди: 1263

За перше півріччя 2018 року експорт продукції «Гідросили» на ринок Китаю виріс на 55% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це CBN повідомили у прес-службі підприємства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У грошовому вимірі обсяг поставок до Китаю за цей період складає 84 736 462 грн.

Сьогодні «Гідросила» є найбільшим виробником гідравліки у Східній Європі та експортує свою продукцію у 48 країн світу, яка застосовується для виробництва техніки цивільного призначення - сільськогосподарських та будівельних машин. Понад 10 років «Гідросила» співпрацює з китайськими конвеєрними підприємствами-виробниками дорожньо-будівельної техніки, поставляє гідравлічні вузли для автобетонозмішувачів та інших будівельних машин.

За словами Олександра Шамшура, який очолює у групі підприємств «Гідросила» виробництво аксіально-поршневих машин, такий попит на українську продукцію у китайських машинобудівників пов’язаний насамперед з тим, що зараз у Піднебесній переживають будівельний бум.

У листопаді 2018 року «Гідросила» традиційно збирається взяти участь у дев’ятій міжнародній виставці будівельних машин, обладнання для виробництва будівельних матеріалів, транспорту й обладнання будівельної галузі Bauma China-2018. Bauma China є найбільшою подією для будівельної галузі в Азіатському регіоні.

На заводах групи «Гідросила» працюють близько 3 тисяч мешканців Кіровоградської області.