З Кіровоградщини примусово видворили росіянина

Перегляди: 803

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

29 серпня працівники Добровеличківського районного сектору УДМС в області та поліцейські через контрольно-пропускний пункт «Велика Писарівка» у Сумській області примусово видворили громадянина Російської Федерації з території України.

Про це CBN повідомили у прес-службі УДМС в області.

Працівники міграційної служби ухвалили рішення про примусове повернення 64-річного іноземця, оскільки чоловік своєчасно не легалізував своє становище в Україні.

Під час перевірок встановили, що росіянин не виїхав з України у встановлені терміни. Міграційники звернулись з адміністративним позовом про примусове видворення до Добровеличківського районного суду. Позов задовольнили зі встановленням заборони в'їзду нелегалу на п’ять років.

Протягом місяця міграційники області виявили 49 нелегальних мігрантів, відносно 39 з них ухвалили рішення про примусове повернення з України та щодо одного іноземця - рішення про примусове видворення.

За час проведення відпрацювання «Мігрант» виявили 145 порушників міграційного законодавства. Відносно 102 іноземців склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України, 43 особи притягнули до відповідальності. Виписали штрафів на суму понад 181 тисяча гривень.