Командира кропивницьких спецпризначенців нагородять золотою відзнакою міської ради

Перегляди: 797

Сьогодні, 31 серпня, у міській раді відбулося засідання комісії з питань почесних звань та нагород.

Про це CBN поінформували в прес-службі міськради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За результатами розгляду поданих документів комісія вирішила рекомендувати для нагородження з нагоди Дня міста золотою відзнакою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького «За заслуги» І ступеня командира третього окремого полку спеціального призначення А 0680, Героя України, полковника Олександра Трепака.

Також члени комісії погодили кандидатури представників сфери культури та спорту міста для відзначення державними нагородами з нагоди 80 річниці утворення Кіровоградської області. Зокрема комісія підтримала кандидатури тренера – викладача з плавання комунального закладу КДЮСШ №1 Олени Кузніцової для нагородження орденом княгині Ольги ІІ ступеня і виконавчого директора ТОВ з додатковою відповідальністю «М’ясокомбінат «Ятрань» Наталію Артеменко для відзначення орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Комісія підтримала клопотання про присвоєння почесних звань Заслужений працівник культури України директору міського професійного духового оркестру Кропивницького, Володимиру Соляру і Заслужений працівник фізичної культури і спорту України начальнику відділу фізичної культури і спорту управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, Славіку Іванову.