Організатори фестивалю вуличної їжі у Кропивницькому очікують близько 20 тисяч гостей

Перегляди: 1008

15 вересня у Кропивницькому відбудеться Фестиваль вуличної їжі, що стане частиною святкування Дня міста.

Про це під час прес-конференції у Прес-клубі реформ повідомили організатори заходу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Три десятки підприємців, які об’єдналися у Клуб рестораторів, запропонують місцевим та гостям понад сотню різноманітних наїдків, напої, а також розважальну програму: майстер-класи, конкурси, дегустації. В основному буде представлена європейська та українська кухня, але обіцяють і екзотику.

На святі очікують до 20 тисяч гостей. Це вже другий фестиваль вуличної їжі, що відбудеться в обласному центрі. Організатори проаналізували попередній досвід та пообіцяли максимально комфортне свято.

«Після того, як провели фестиваль, ми зібралися з усіма рестораторами і зробили глибокий аналіз того, що було гарно чи погано… В нас були питання по освітленню і воді - ми ці всі моменти врахували. Сподіваємося, що цей фестиваль пройде максимально комфортно», - сказав президент Клубу рестораторів Олександр Бронза.

Вартість наїдків стартуватиме від 15 до 200 гривень. Організатори обіцяють, що кожен знайде страву до смаку і по кишені. Фестиваль відбудеться на Козачому острові.