У Кропивницькому пройшла «Олімпіада Кіровоградщини» (ФОТО)

Перегляди: 2130

Спортивні змагання серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини», присвячені Дню фізичної культури та спорту України, в Кропивницькому проводилися вже втретє.

Сьогодні, 7 вересня, на стадіоні «Зірка» на старт вийшли 370 учасників із 28 команд, які представляли обласний центр, Знам’янку, райони області та об’єднані територіальні громади, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обласному фіналу передували відбіркові етапи на місцевому рівні в закладах освіти, а потім -у районах, містах та об’єднаних територіальних громадах. Після цього сформували збірні команди дітей 2004 - 2009 років народження, які й виявляли кращих сьогодні на головній спортивній арені області.

Учасники олімпіади змагалися в шести спортивних конкурсах.

У човниковому бігу третє місце посіли спортсмени Маловисківського району, другий результат показали представники Новоархангельського, а перемогла команда Олександрівського району, яка також не знала собі рівних у стрибках на скакалці та в довжину з місця і змаганнях спортивних сімей.

Срібло та бронзу в стрибках на скакалці вибороли юнаки та дівчата Маловисківського району та Бобринецької ОТГ.

Другими та третіми у стрибках в довжину з місця стали юні спортсмени Маловисківського та Устинівського районів.

До трійки призерів серед спортивних сімей за підсумками трьох конкурсів потрапили родини Ганнівської ОТГ та Знам’янки.

У конкурсі з елементами баскетболу найбільше разів у кошик влучили олімпійці Помічнянської ОТГ, а на другу і третю сходинки призового п’єдесталу зійшли баскетболісти Гайворонського й Бобринецького районів.

У футбольних випробуваннях не було рівних кропивничанам, які випередили суперників із Соколівської ОТГ і Новоукраїнського району.

За підсумками всіх шести конкурсів третє місце посіла збірна Бобринецької ОТГ, другими фінішували спортсмени Маловисківського району, а переможцями «Олімпіади Кіровоградщини» втретє поспіль стали представники Олександрівського району.

Фото Григорія Зуба, CBN